DANK

Beste standhouders, sponsoren, fondsen verstrekkers, artiesten, DJ’s en vrijwilligers en gemeente Almere.

Namens Stichting Keti Koti Flevoland willen wij jullie allen van harte bedanken voor jullie onmisbare bijdrage aan het Keti Koti Festival 2024 op de Esplanade in Almere! Dankzij jullie inzet, enthousiasme en betrokkenheid hebben we samen een prachtig festival neergezet waarin de viering van vrijheid, verbinding en cultuur centraal stond.

Zonder jullie aanwezigheid, inzet en steun zou dit evenement niet mogelijk zijn geweest. Jullie hebben ervoor gezorgd dat de bezoekers hebben kunnen genieten van een dag vol diversiteit, muziek, lekker eten, inspirerende optredens en een geweldige sfeer.

Op naar 2025! Binnenkort zullen we de inschrijving openen voor de volgende editie, en we nodigen alle standhouders van harte uit om zich in te schrijven via onze pagina om een plek te bemachtigen voor Keti Koti 2025. Houd onze kanalen INSTAGRAM & FACEBOOK pagina in de gaten voor meer informatie.

Wij zijn volop bezig met de voorbereidingen voor Keti Koti 2025 en we gaan er opnieuw een prachtig evenement van maken. We nodigen jullie van harte uit om hier deel van uit te maken!

De inschrijvingen gaan open vanaf 1 januari 2025. Wil je zeker zijn van een plekje? Meld je dan aan via het onderstaande formulier.

Nogmaals, ontzettend bedankt en tot volgend jaar!

Met warme groet,
Stichting Keti Koti Flevoland

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
Mocht u een geregistreerd ondernemer zijn, vul dan uw kamer van koophandel nummer in.
Kramen(Vereist)
De kramen worden volledig verzorgd door het Keti Koti Festival. Wij wijzen elke deelnemer een standplek toe, zodat alles goed georganiseerd verloopt. Na ontvangst van uw standgeld ontvangt u uiterlijk 2 weken voor het festival uw kraamnummer, inclusief een plattegrond van de locatie. Heeft u geen kraam nodig omdat u bijvoorbeeld een FOODTRUCK bezit? Geef dit dan duidelijk aan op het inschrijfformulier, zodat we hier rekening mee kunnen houden.
Hier kunt u in het kort uw keuze bevestigen.